Aanbod voor juli en augustus

De zee van tijd
heeft het mooiste strand.
(BZN)

Na een schooljaar dat opnieuw niet evident verliep door de coronapandemie is een ontspannende zomervakantie meer dan welkom. We wensen iedereen rust en deugddoende dagen toe, kansen om te herbronnen en de batterijen op te laden.
Zo kunnen we in september naar onze scholen terugkeren met nieuwe energie en inspiratie.

Dank aan iedereen voor de fijne ontmoetingen en aangename samenwerking in het voorbije schooljaar, ook voor alle pastorale inzet in de dagelijkse schoolpraktijk voor leerlingen en collega’s. Van harte een welverdiende vakantie toegewenst.

Er zijn ook collega’s voor wie deze zomer geen onbezorgde tijd is omwille van ziekte of familiale omstandigheden, allerhande verplichtingen of tegenslag. Een teken van aandacht of nabijheid kan voor hen een hart onder de riem zijn. We hopen dat zij op deze blog ook bemoedigende woorden en beelden mogen vinden. Het pastorale jaarthema van volgend schooljaar kan ons alvast inspireren: ‘de kracht van verbinden’. 

      

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.