Aanbod voor september

Het coronavirus is nog niet weg, de bezorgdheid ook niet. Maar iedereen ervaarde de start van het nieuwe schooljaar als een hoopvol nieuw begin. De voorbije twee jaar hebben ons duidelijk gemaakt hoe belangrijk een school is als plek om te leren, om vrienden te maken, om te groeien in verantwoordelijkheid en verbinding. Jongeren hebben niet alleen hun vrienden gemist, maar ook de bevlogen lessen, de aanmoediging, de deskundige toelichting en samenhorigheid. Ouders hebben meer dan ooit gezien hoe directies en leerkrachten het beste van zichzelf geven om elke leerling te bereiken en kansen te geven. Het pastorale jaarthema ‘de kracht van verbinden’ is dan ook actueler dan ooit en wordt de rode draad doorheen dit nieuwe schooljaar. Zoals altijd wil deze blog daarbij ondersteunend en inspirerend materiaal voor de schooleigen identiteit en pastoraal aanreiken en ontsluiten.

Brief bisschop Johan Bonny bij begin schooljaar

21/09/ – 02/10: Vredesweek Pax Christi

26/09: Werelddag van de migrant en de vluchteling

Werk aan de wereld in je klas: Studio Globo

22/09 online: Welzijnszorg: Jordy zoekt geld

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.